Reviews

MINA FINA KLIENTERS REVIEWS:


MrSwe (24.04.2024)
2 tim PSE.
10/10
Grymt sexig och kan verkligen det hon gör! 😍🔥
Ligger in den högre prisklassen, men det är hon värd!
 

Sebbe (20.04.2024)
1 tim DOM
Hade det underbart och ja du gjorde mig otroligt upphetsad. Inte så bra på att uttrycka det med ord men glad att du märkte det. Träffar dig väldigt gärna igen har suttit och tänkt på det under bilresan hem 😊. Tack för en otroligt mycket trevlig tid!


Adam (14.04.2024)
4 tim GFE.
Det var otroligt skönt att träffas. hade aldrig tänkt mig att det skulle gå bättre, du är fantastisk människa, lätt och roligt att prata med dig samt härligt att knulla. Du gjorde min kväll. Du är underbar med len, mjölk och super sexig kropp. Det går väldigt bra på jobbet att man känner sig ha mer energi efter träffen med dig. det skulle vi träffas igen säkert.
 
 
Joakim (03.04.2024)
1 tim GFE.
Hade verkligen en trevligt å mysig stund med dig. Vi klickade verkligen bra och det är uppenbart att vi gillar mer saker gemensamt ju 😍 Satt å tänkte på vårat möte nu, det var verkligen fantastisk. Jag personligen gillar verkligen när man kommer och stönar som du gjorde. Sprut orgasm för tjejer är härliga. 😘😁
 
 
Tuppencarl
1 tim GFE Kliniskt
En avliden legends dotter som är lika legendarisk som sin far. Kommer besöka henne igen så fort min snålt tilltagna lön tillåter.